Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Super DIS od danas i u Ivanjici
Datum: 8. maj 2019.

Super DIS sada možete posetiti i u jugozapadnoj Srbiji – u Ivanjici! Otvaranje novog marketa priređeno je 8. maja na adresi Šume bb, a tradicionalno na dan otvaranja svaki 50. kupac je dobio gratis kupovinu. Na 600 kvadratnih metara, u modernom prostoru novog prodajnog objekta naše kupce očekuje izuzetna ponuda od oko 5000 artikala, a samim tim i super kupovina svakog dana.
Novi format prodajnih objekata SUPER DIS doneo je značajne vizuelne promene enterijera i eksterijera marketa, ali i veliki napredak u oblasti usluge koja postaje još kvalitetnija. Market u Ivanjici je 33. objekat u DIS prodajnoj mreži, a 8. po redu objekat novog koncepta Super DIS. Razvoj novog SUPER DIS koncepta, koji podrazumeva kompletno unapređenje ambijenta, ponude i usluge, u skladu je sa nastojanjem kompanije da svim svojim kupcima obezbedi najbolje uslove za zaista super kupovinu svakog dana.

 
Radno vreme tokom praznika
Datum: 26. april 2019.

Dragi potrošači,

Tokom praznika naši marketi će raditi po sledećem rasporedu:

26.04. skraćeno radno vreme – do 20h
28.04. neradan dan
29.04. i 01.05. redovno radno vreme

 
Predstavljen program podrške obrazovanju mladih „Znanje zna budućnost“
Datum: 22. april 2019.

U beogradskom Medija centru 18 aprila, predstavljen je novi DIS program podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih, pod nazivom „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“.
 
Mila Ćurčin, direktorka marketinga naše kompanije, obratila se novinarima predstavljanjem novog projekta, nakon čega je i otvoren period prijavljivanja za izdvojena sredstva.
 
Ove godine smo izdvojili 10 miliona dinara za program „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ - polovina sredstava namenjena je najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji, dok je preostalih 5 miliona dinara namenjeno obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima širom Srbije.
 
Prijavljivanje za program podrške „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ biće moguće do 1. juna 2019. godine, nakon čega će se pristupiti odabiru najboljih projekata i realizaciji donacija.
 
Pozivamo sve zainteresovane da pogledaju uslove i mehanizam prijavljivanja na našem sajtu (www.dismarket.rs) i da šire ovu zaista lepu vest i plemenitu priču!

 
Otvaranje DIS marketa na Zmaju
Datum: 18. april 2019.

Dragi potrošači,

Obaveštavamo vas da je DIS market Beograd (Zmaj), na adresi Autoput 18, otvoren danas 18. aprila u 7 časova. Na dan otvaranja organizovana je i tradicionalna promotivna akcija, pa je tako svaki 50. kupac dobio gratis kupovinu!
U renoviranom marketu, Beograđanima je dostupna sjajna ponuda velikog broja kvalitetnih artikala po izuzetnim cenama. Vizuelne prostorne promene donele su estetski i funkcionalni napredak kada je u pitanju enterijer i eksterijer marketa, a veliki napredak je načinjen i u oblasti usluge koja će nakon renoviranja postati još kvalitetnija.
Razvoj i modernizacija prodajne mreže DIS podrazumeva kompletno unapređenje ambijenta, ponude i usluge što je u skladu sa nastojanjem kompanije da svim svojim kupcima obezbedi najbolje uslove za zaista super kupovinu svakog dana.

 
Renoviranje objekta DIS market Beograd
Datum: 5. april 2019.

Dragi potrošači,

Obaveštavamo vas da će objekat DIS market Beograd (Zmaj), na adresi Autoput 18, biti privremeno zatvoren od 08.04. zbog renoviranja.

Vidimo se na staroj adresi u novom ambijentu, a o tačnom datumu otvaranja bićete blagovremeno obavešteni.

Hvala na razumevanju.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane