Kontakt
     
 
Vesti
 
 
SUPER DIS u Leštanima
Datum: 13. januar 2019.

Novi Super DIS otvoren je i u beogradskom naselju Leštane! Svečano otvaranje novog prodajnog objekta u ulici Smederevski put 9 bilo je 12. januara i to je prvi DIS objekat otvoren u 2019. godini. Atmosfera na otvaranju je bila sjajna, a na to je uticala i činjenica da je, kao i do sada, svaki 50. kupac imao gratis kupovinu. Još jednom vam svima čestitamo praznike uvereni da ćemo i u godini koja je pred nama zajedno podeliti mnogo dobrih kupovina i trenutaka. Vidimo se u DIS-u!

 
Dodela paketića Ministarstvu odbrane i Vojsci Republike Srbije
Datum: 30. decembar 2018.

Imali smo veliku čast da kao najveći domaći trgovinski lanac, doniranjem paketića obradujemo decu zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Republike Srbije. Na ovaj način, iskazali smo zahvalnost onima koji brinu o našoj zemlji i čuvaju našu decu, a mališanima smo ulepšali predstojeće praznike!

 
SUPER DIS Ćuprija
Datum: 22. decembar 2018.

22. decembra otvoren je novi Super DIS u Ćupriji, u ulici Cara Lazara 3. Na preko 300 m² očekuje vas ponuda od preko 5.000 artikala, i kao u svakom našem marketu ljubazno osoblje i prijatna atmosfera. Na dan otvaranja građani Ćuprije uživali su u kupovini koja je tradicionalno, za svakog 50. kupca bila gratis. Završili smo još jednu uspešnu godinu zajedno sa vama i očekujemo vas kao i do sada svakog dana.

 
OBAVEŠTENJE O LAŽNOJ DIS NAGRADNOJ IGRI NA FACEBOOK-U
Datum: 26. oktobar 2018.

Ovim putem želimo da vas obavestimo i upozorimo da je došlo do zloupotrebe brenda DIS i da je otvorena stranica na kome se potrošači pozivaju da učestvuju u nagradnom konkursu i osvoje nagrade (vaučere). Nakon kontakta putem Facebook-a građani se kontaktiraju putem Viber aplikacije i traže se lični podaci, fotografija sa ličnom kartom, adresa i slično. Kompanija DIS ne stoji iza ove nagradne igre. Jedina prava i legalna strana za naše markete na Facebook društvenoj mreži je: https://www.facebook.com/dis.krnjevo/
Kompanija DIS će pravnim putem regulisati ovo grubo kršenje prava intelektualne svojine, a vas molimo da ne budete deo bilo kakvih nelegalnih inicijativa. Stalo nam je da naši fanovi ni na koji način ne budu dovedeni u zabludu.
 
Svaku nagradnu igru koju DIS organizuje možete proveriti pozivanjem našeg kontakt centra besplatno na telefon 0800 101 101 od 07h do 22h.

Hvala na razumevanju.
Kompanija DIS

 
OD PRODATIH KESA DIS DONIRAO 870.000 OPŠTOJ BOLNICI „STUDENICA“ U KRALJEVU
Datum: 23. oktobar 2018.

Najveći domaći trgovinski lanac DIS pre dva meseca započeo je veliku humanitarnu akciju i pridružio se akciji za zaštitu životne sredine Privredne komore Srbije, na teritoriji čitave Srbije u kojoj se od svake prodate plastične biorazgradive kese deo novca donira porodilištima i dečijim odeljenjima u bolnicama. Cena jedne kese iznosi dva dinara.

U ovoj akciji naša kompanija je donela odluku da od svake prodate kese polovinu novca, odnosno jedan dinar, donira u humanitarne svrhe. Tokom drugog meseca od početka akcije prikupljeno je čak 870.000 dinara što je svakako potvrda da naši potrošači još uvek cene prave vrednosti i podržavaju humanost.

Prikupljeni novac, danas 23.10.2018. doniran je za porodilište i dečije odeljenje Opštoj bolnici ”Studenica” u Kraljevu, a DIS nastavlja sa akcijom i naredni mesec. Ovom prilikom doniran je aparat AUTO REF-KERATOMETAR za dečije očno odeljenje, a ostatak sume doniran je bolnici za nabavku posteljine. Akcija prikupljanja sredstava od prodatih kesa se nastavlja i narednog meseca, a donacija će biti uručena porodilištu i dečjem odeljenju u Vršcu.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane